Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@04:27:38 GMT

جنگ گوگل با استرالیا به دلیل دریافت هزینه پخش اخبار

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۳۳۳۸۴

جنگ گوگل با استرالیا به دلیل دریافت هزینه پخش اخبار

استرالیا با تدوین قانونی گوگل غول جستجوی جهان را مجبور کرده است برای انتشار اخبار در موتور جستجو و سامانه‌های خبرخوان خود، هزینه بپردازد که در مقابل نیز گوگل تهدید کرده است که نتایج جستجوهای خود را در استرالیا متوقف خواهد کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ جدال میان رسانه‌های بزرگ استرالیا با مدیران گوگل بر سر حق پخش اخبار بالا گرفته است به طوری که صاحبان رسانه در استرالیا از شرکت گوگل می‌خواهند که به "نظام‌نامهٔ حق نشر اخبار" تن بدهد و برای انتشار اخبار در جستجوگر و سامانه خبرخوان خود هزینه بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک لایحه جدید در استرالیا، گوگل غول جستجوی جهان را به همراه فیس‌بوک مجبور می‌کند به ناشران اخبار، بابت مطالب در استرالیا هزینه پرداخت کنند و احتمال می‌رود دولت‌های دیگر نیز از این الگو پیروی کنند؛ گوگل تهدید کرده است که استرالیا را به دلیل قانون پیشنهادی "نظام‌نامه حق پخش اخبار" ترک خواهد کرد و این نبردی است که گوگل مطمئناً در سایر کشورها نیز با آن رو‌به‌رو خواهد شد.

گوگل ماه گذشته اعلام کرد که اگر دولت استرالیا لایحه جدیدی را ارائه کند که به ناشران این کشور بابت پیوندهای خبری و قطعه موتورهای جستجوگر خود هزینه‌ای پرداخت کند، ممکن است ارائه نتایج جستجو در استرالیا را متوقف کند؛ با خارج شدن گوگل از استرالیا، 25 میلیون شهروند این کشور از پرکاربردترین موتور جستجوی جهان که تقریباً 95 درصد جستجوهای روزانه این کشور را برعهده دارد محروم می‌شوند.

نخست‌وزیر استرالیا "اسکات موریسون" در 21 ژانویه به خبرنگاران گفته بود که ما به تهدیدها اهمیت و پاسخ نمی‌دهیم، اما این غول اینترنتی،‌ جز با شرایط خودش حاضر نیست چنین هزینه‌ای بدهد و ظاهراً تصمیم به دستکاری نتایج جستجوی خبر گرفته تا از این کار پرهیز کند. مدیران گوگل مدعی‌اند که پرداخت چنین هزینه‌ای شیوهٔ جستجوی گوگل را مختل کرده و از مزیّت اینترنت باکیفیت برای میلیون‌ها استرالیایی می‌کاهد.

در دسامبر گذشته بود که با ورود مجلس نمایندگان استرالیا، "نظام‌نامه حق نشر اخبار" طراحی شد تا گوگل و فیس‌بوک را مجبور به مذاکره با ناشران کند؛ این امر به ناشران محلی و گوگل این اجازه را می‌دهد که ظرف سه ماه از زمان قانونی شدن آن، به توافق برسند یا در غیراینصورت هیاتی از طرف دولت، تصمیم به جبران خسارت می‌گیرد و از آنطرف نیز گوگل باید قبل از شروع به کار، ناشران را از تغییرات الگوریتمی خود مطلع کند.

گوگل معتقد است که پرداخت هزینه برای این کار، ایده اینترنت باز و آزاد را در دنیا زیر سوال می‌برد؛ تهدید گوگل برای حذف نتایج جستجوهای خود در استرالیا بدون سابقه نیست چراکه این شرکت محصول "Google News" را در سال 2014 از اسپانیا حذف کرده بود؛ مدیران گوگل معتقدند که حذف نتایج جستجو از استرالیا تاثیر مالی کمی بر روی این شرکت خواهد گذاشت، به عنوان نمونه این شرکت در سال 2019 بیش از 160 میلیارد دلار درآمد کسب کرده بود که حدود 2.5 درصد آن حاصل از فروش در استرالیا است اما از آنطرف نیز شرکت "مایکروسافت" گفته است که موتور جستجوی "Bing" آن آماده است تا جایگزین گوگل شود، اما تعداد کمی از مردم آن را به عنوان یک جایگزین خوب برای گوگل می‌پذیرند.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

"گوگل" اطلاعات معترضان به قتل "فلوید" را به پلیس داد!
رقابت "گوگل و اپل" در ابزارهای ناوبریِ "Google Maps" و "Apple Maps"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گوگل علمی علم و تکنولوژی گوگل علمی علم و تکنولوژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۳۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ساوث‌چاینامورنینگ، تنها چند هفته پس از گفت‌وگوهای رسمی درباره ورود ژاپن به پیمان «آکوس»، «شین وون سیک،» وزیر دفاع کره جنوبی امروز چهارشنبه اعلام کرد سئول درباره پیوستن به بخشی از این پیمان امنیتی مذاکرات را آغاز کرده است.

پیمان آکوس یک پیمان دفاعی دو مرحله‌ای است که در سال ۲۰۲۱ بین آمریکا، انگلیس و استرالیا به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای عقب راندن از نفوذ فزاینده چین در منطقه آسیا و اقیانوسیه شکل گرفت.

در حالی که اولین مرحله برای ارائه فناوری زیردریایی هسته‌ای استرالیا به سه هسته اصلی محدود می‌شود، سه کشور عضو احتمال پیوستن سایر کشورها به مرحله دوم یا «ستون ۲» را افزایش داده‌اند که هدف آن اشتراک‌گذاری سایر فناوری‌های نظامی از جمله محاسبات کوانتومی و موشک‌های مافوق صوت است.

وزیر دفاع کره جنوبی در نشست مطبوعاتی پس از نشست وزرای خارجه و دفاع استرالیا و کره جنوبی در ملبورن گفت کره جنوبی می‌تواند با قابلیت‌های دفاعی، علمی و فناوری خود به مرحله دوم آکوس کمک کند.

وی دراین‌باره گفت: در جلسه امروز ما همچنین در مورد امکان مشارکت با مرحله آکوس بحث کردیم. ما از فعالیت های مرحله دوم آکوس حمایت می کنیم و از اینکه اعضا کره جنوبی را به عنوان شریک در نظر می گیرند، استقبال می کنیم.

کد خبر 6093972

دیگر خبرها

  • در روز‌های جستجوی یسنا چه گذشت؟
  • دریافت هزینه از والدین بر اساس الگوی جدید تعیین شهریه کودکستان‌ها
  • جستجوی مغروق مفقودی نازلو چای در روز ششم هم ناکام ماند
  • رونمایی از کتاب در جستجوی آداب آبادانی در یزد
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • فیلم| آخرین وضعیت عملیات جستجوی یسنا، کودک مفقود شده در کلاله
  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان